Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Andrelon Conditioner aloe repair (300ml)

300ml
Adviesprijs € 5.95 € 5.94
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • • Andrélon Aloë Vera Repair Conditioner dringt door tot in de haarkern
  • • De Aloë Vera Repair Conditioner is verrijkt met aloë vera en avocado
  • • De lichtgewicht conditioner herstelt je haar van binnenuit
  • • Geschikt voor de verzorging van (zeer) beschadigd haar
  • • Voor makkelijk doorkambaar haar dat heerlijk ruikt
  • • De fles van Aloë Vera Repair Conditioner is 100% gerecycled en recyclebaar


Andrélon Special Aloë Vera Repair Conditioner is speciaal ontwikkeld voor het herstel en de verzorging van (zeer) beschadigd haar. De herstellende Aloë Vera Repair Conditioner bevat plantaardige ontklittende bestanddelen. Deze lijn met een heerlijke frisse geur is verrijkt met aloë vera en avocado. Deze ingrediënten staan bekend om hun verzorgende, voedende eigenschappen. Je haar voelt weer sterk aan. De verbeterde lichtgewicht conditioner dringt door tot in de kern van het haar en zorgt ervoor dat het haar van binnenuit gevoed en hersteld wordt. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. Ook zorgt de conditioner ervoor dat je haar na het wassen makkelijk doorkambaar is. Resultaat: mooi gezond, gevoed haar dat makkelijk in model te brengen is. Gebruiksaanwijzing: na het wassen zacht inmasseren in vochtig haar. Even laten inwerken en daarna goed uitspoelen. Gebruik voor een optimaal resultaat ook de andere producten uit de Andrélon Aloë Vera Repair lijn. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer. Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en sinds kort heeft Andrélon een andere fles! Deze is recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen. *M.u.v. de dop.

Overige informatie over dit product

Merk
Andrelon
SKU
943467
EAN
8710522914243
Inhoud
300ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95