Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Alphanova Sun Sun creme SPF50 bij zonne allergie en waterproof (50g)

50g
Adviesprijs € 20.45 € 18.95
7% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Na de levensfase waarin het vrouwenlichaam voortdurend onderhevig is aan de vrouwelijke hormonale cyclus, breekt er vanaf ongeveer het 45e levensjaar een periode aan waarbij er een nieuw evenwicht in het hormonale systeem van de vrouw gaat ontstaan. De overgang naar deze volgende levensfase, kan bij sommige vrouwen helaas gepaard gaan met vervelende overgangsverschijnselen zoals opvliegers en prikkelbare gevoelens. Vrouwenformule Pro 45+ is een zorgvuldig samengestelde formule met ingrediënten die bij uitstek geschikt zijn om ondersteuning te bieden tijdens de overgangsperiode. Er is gekozen voor kruiden van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zuiverheid, en met een zo sterk mogelijke wetenschappelijke onderbouwing. Een uniek product op dit gebied dat vrouwen vanaf 45 jaar kan helpen om ook tijdens de overgang mentaal en fysiek in balans te blijven.

Gebruik:
2 tabletten verdeeld over de dag bij een maaltijd met water innemen, of zoals geadviseerd. Bij onvoldoende resultaat kan de dosering tijdelijk verhoogd worden naar 4 (2 x 2) tabletten per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Bevat geen:
Gluten, soja, GMO, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs (niet voor veganisten).

Let op:
Bij (een geschiedenis van) leveraandoeningen, stop met gebruik van een supplement met zilverkaars of raadpleeg een arts bij verschijnselen van leverschade. Overleg bij hyperthyroïdie of bij gebruik van schildkliermedicatie eerst met een arts alvorens een supplement met ashwagandha te gebruiken. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling per 2 tabletten:
(dagdosering)

Maca (Maca-GO®, 0,3% glucosinolaten)

1000 mg

Ashwagandha-extract (KSM-66®, 5% withanoliden)

150 mg

Zilverkaarsextract (2,5% triterpeenglycosiden)

40 mg

Pijnboomschorsextract (Pycnogenol®)

30 mg

Maca-GO® is een geregistreerd handelsmerk van Natural Health International.

KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.

Pycnogenol® is een geregistreerd handelsmerk van Horphag Research Ltd. Dit product kan beschermd zijn door een of meerdere US-patenten en andere internationale patenten.

Ingrediënten:
Maca (Lepidium peruvianum Chacon), vulstof (microkristallijne cellulose), ashwagandha-extract (Withania somnifera, bevat melk), antiklontermiddelen (siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hydroxypropylcellulose), zilverkaarsextract (Cimicifuga racemosa), Frans maritiem pijnboomschorsextract (Pinus pinaster), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), bevochtigingsmiddel (glycerol).

(Voorlopig) toegestane gezondheidsclaims:*

  • maca draagt bij aan een normale hormoonhuishouding tijdens de overgang
  • zilverkaars biedt ondersteuning bij overgangsverschijnselen
  • ashwagandha draagt bij aan het behoud van een goede mentale en fysieke balans
  • pijnboomschorsextract heeft een antioxidatieve werking, draagt bij aan het behoud van een goede conditie van de bloedvaten en ondersteunt de bloedcirculatie

* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).
Houd u aan de aanbevolen dosering.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.



Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Alphanova Sun
SKU
931723
EAN
3760075071325
Inhoud
50g
Verboden België
Ja

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95