Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Wilkinson Hydro 5 sense apparaat (1st)

1st
€ 10.48

Productomschrijving

Ons beste en slimste scheersysteem met ergonomisch handvat! De nieuwe HYDRO 5 Sense met unieke schok absorberende technologie. Helpt huidirritatie te voorkomen door de optimale druk op de huid aan te voelen.


Optionele vergrendelknop: indien nodig kan de schok absorberende technologie uitgeschakeld worden.


5 UltraGlide® mesjes: de innovatieve Skin Guards op de 5 UltraGlide® mesjes trekken de huid strak en verminderen de wrijving op de huid. Dat zorgt voor meer comfort tijdens het scheren.


7 Hydro Gel depots: de HYDRO 5 Sense navulmesjes hebben geen glijstrip als andere scheersystemen, maar een innovatief gel-reservoir*. Dit wordt door water geactiveerd en zorgt voor 40% minder wrijving**. De innovatieve comfort gel met kruidenextracten, kalmeert de huid en is geschikt voor elk huidtype. Aloë vera en vitamine E bedekt de huid als een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen. Bovendien wordt de huid tijdens het scheren gehydrateerd. * hydrateert de huid tijdens het scheren ** Gemiddeld vs. Quattro Titanium glijstrips


Flip Trimmer: scheren met precisie op de moeilijk bereikbare plekjes. Simpelweg het gelreservoir met de duim terug klikken.


Overige informatie over dit product

Merk
Wilkinson
SKU
DR6820
EAN
04027800038701
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95