Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

This Works Baby sleep pillow spray (75ml)

75ml
€ 23.-
Webshop keurmerk

Productomschrijving

This Works baby sleep pillow spray

Ontdek de ultra milde en erkend veilige versie van de award winnende This Works Deep Sleep Pillow Spray van This Works, om je baby fijn en rustig te laten slapen. Deze natuurlijke This Works Baby Sleep Pillow Spray is speciaal voor kinderen en baby’s (vanaf 6 maanden) ontwikkeld, zodat iedereen van een goede nachtrust kan genieten. De spray bevat een ontspannende en kalmerende mix van lavendel, vetiver en kamille voor een goed slapende en tevreden baby!

Ingredienten
Olea europaea (olive) fruit oil*, cocos nucifera (coconut) oil*, butyrospermum parkii (shea nut butter)*, cera alba (Beeswax)*.
*biologisch

Gebruik
Voor een goede nachtrust spray je de Baby Sleep Pillow Spray voor het slapengaan op de lakens. Houd de spray buiten gebruik van kinderen en houd het uit de buurt van ogen en de mond. Zorg dat de huid niet in direct contact komt met de inhoud van de spray.

Overige informatie over dit product

Merk
This Works
SKU
948573
EAN
810075040722
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95