Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Roxasect Mierenpoeder (75g)

75g
Adviesprijs € 6.49 € 4.73
27% korting
Instructies & waarschuwingen
  • Gevaarlijk voor het aquatisch milieu | Giftig voor in het water levende organismen.

Productomschrijving

Mierenpoeder

Roxasect Mierenpoeder - Biocide 14601N

- snel en effectief
- tegen mieren

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van mieren (uitgezonderd tropische mieren), zowel binnen- als buitenhuis.
De voorschriften zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. het middel is uitsluitend bestemd voor niet-professioneel gebruik.

Samenstelling
Diatomeeënaarde (67,5%)

Gebruik

Bepaal waar het mierennest is. Gebruik 7 gram poeder per nest (2 volle eetlepels per nest). Strooi poeder in de nestingangen en in de naden en kieren waar mieren lopen. Indien de mieren verschijnen uit meerdere nestingangen, het middel gelijkmatig over deze ingangen verdelen.

Toepassing herhalen indien na 24 uur het middel is meegenomen door de mieren. Pas het middel niet buiten toe als binnen 24 uur regen wordt verwachten. Om blijvende vlekken op de ondergrond te voorkomen, wordt u aangeraden eerst te testen op een onopvallende plaats, om te zien of dit geen nadelig effect heeft. Nooit toepassen op oppverlakken die gevoelig zijn voor krassen.

Het mierenpoeder direct in de buurt van nestopeningen en op de looppaden van mieren aanbrengen. Binnenshuis kan Roxasect Mierenpoeder ook worden toegepast, breng het mierenpoeder aan op de looppaden van mieren. Bij gebruik buitenshuis alleen toepassen bij droge weersomstandigheden.

Ben jij ook helemaal klaar met al die mieren in en rond je huis? Met Roxasect Mierenpoeder pak jij deze mieren snel en effectief aan en tevens op een natuurlijke manier. Het mierenpoeder verstoort het natuurlijk gedrag van de mieren zodanig, dat ze het nest niet meer terug kunnen vinden.

De voordelen van Roxasect Mierenpoeder:

  • Voor gebruik in en rond het huis
  • Bestrijdt mieren snel en effectief
  • Verstoort het natuurlijke gedrag van mieren dat ze het nest niet meer kunnen vinden

Gebruik:

Strooi het mierenpoeder direct in de buurt van nestopeningen en op de looppaden van muizen aanbrengen. Binnenshuis ook strooien op de looppaden. Bij gebruik buitenshuis alleen toepassen bij droge weersomstandigheden. Indien nog na enkele dagen herhalen. Let op bij gebruik binnenshuis voor kinderen en huisdieren. Openen: Bepaal naar eigen wens de grootte van de opening van het mierenpoeder. Prik 1 of meerdere gaten met een scherp voorwerp of het gehele rondje eruit halen d.m.v. lipje, zodat er 1 groot gat ontstaat.

Overige informatie over dit product

Merk
Roxasect
SKU
835402
EAN
08711744043254
EAN 2
8711744043254
Inhoud
75g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95