Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Perskindol Cool Gel (100ML)

100ML
Adviesprijs € 13.64 € 9.73
29% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Uitwendig toe te passen voor het herstel bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren

Algemeen
Perskindol Cool Gel is uitwendig toe te passen voor het herstel bij sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren na het sporten of andere fysieke inspanningen. Op basis van de verkoelende eigenschappen is Perskindol Cool Gel verzachtend en ondersteunt het een snel herstel bij sportblessures. De gel bevat levomenthol. Deze stof wordt verkregen uit pepermuntolie. Het verkoelt de huid. Perskindol Cool wordt snel en volledig door de huid opgenomen, is niet vet en laat geen vlekken achter. Perskinol Cool Gel kan gebruikt worden bij het herstel van sportblessures en bij belaste en gevoelige spieren. De basis is een goede voeding en voldoende training.

- Cool Gel
- Koeling bij sportblessures
- Niet gebruiken bij zuigelingen en kinderen jonger dan 4 jaar.

Hoe te gebruiken?
Naar behoefte meermaal daags in een dunne laag en zonder druk het betreffende lichaamsdeel insmeren. Niet afdekken en niet gebruiken in combinatie met verband. Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten
Aqua, isopropyl alcohol, menthol, carbomer, tris, citrus medica limonum, mentha piperita, CI 42051, geraniol, citronellol, limonene, citral

Overige informatie over dit product

Merk
Perskindol
SKU
547397
EAN
8711744036072
Inhoud
100ML

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95