Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Perskindol Active spray (150ml)

150ml
Adviesprijs € 15.20 € 13.99
8% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Perskindol Active Spray bevat essentiële oliën op plantaardige basis die snel worden geabsorbeerd en snel verfrissen om de huid te revitaliseren. De uitgebalanceerde combinatie van essentiële oliën stimuleert ook de bloedsomloop wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde huid en zorgt voor een weldadige, ontspannen warmte. 

Perskindol Active Spray kan worden gebruikt voor en na een lichamelijke of sportieve activiteit en voor het algemeen welzijn. Aangename natuurlijke geur die snel wordt geabsoorbeerd. Vetvrije formule.

- Voor spieren & gewrichten. 
- Dubbele werking. 
- Onmiddellijk verfrissend effect. 
- Verwarmt en verzacht snel.

Ingredienten
Isopropanol Alcohol, Aqua, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gualtheria Procumbens Leaf Oil, Citrus Bergamia Oil, Citrus Medica Limonum Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Ethyl Acetate, Benzyl Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavendula Angustifolia Oil, Citronelol, Liomonene, Citral, Linalool

Gebruik
Niet vaker dan 3-4 maal daags op de gewenste plaats aanbrengen. Gebruik een kleine hoeveelheid druk om in een cirkel op het te behandelen gebied te spuiten. Spuit vanaf een minimale afstand van 15cm. Schudden voor gebruik.

Niet aanbrengen op open wonden. Aanraking met de ogen vermijden.

Overige informatie over dit product

Merk
Perskindol
SKU
961541
EAN
7640249157030
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95