Test alert message!

Over NatuurlijkWinkelen.nl:

NatuurlijkWinkelen.nl is een jong, fris, levendig en energiek bedrijf. Door onze kennis en ervaring als gediplomeerde drogisten en schoonheidsspecialisten en onze winkelervaring kunnen wij een zeer breed publiek bedienen en adviseren.

Onze extra kennis met betrekking tot de homeo-en fytotherapie, voedingssupplementen en de uiterlijke verzorging zorgt voor een compleet pakket. Doordat wij scherp letten op de wensen en behoeften van de consument hebben wij een geweldig uitgebreid assortiment ontwikkeld.

Ons streven is om voor u als consument een veilige omgeving te creëren waarin u uw online aankopen kunt doen. Hierbij staan woorden als voordeel, betrouwbaarheid en snelheid centraal.

De Logistieke afhandeling van onze webwinkel is in handen van Droginet.Heeft u vragen over uw bestelling dan kunt u contact opnemen met de klantenservice middels klantenservive@droginet.nl of telefonisch 0597-675599.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en overig nieuws,schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.U kunt ons ook volgen via twitter.

U heeft ook de mogelijkheid om u voor een account bij ons te laten registreren.Dit is geen verplichting.Een account biedt echter een paar voordelen voor u:

- U hoeft niet bij elke bestelling uw gegevens in te vullen

- U kunt uw bestelgeschiedenis in uw account terugvinden.

- Wij sturen ook aan u klantgerichte kortingsacties.

U kunt een account aanmaken door boven in de webwinkel op "registreren"te klikken of bij stap twee van uw bestelling een vinkje te zetten bij"ik wil een account aanmaken"

Op de pagina klantenservice kunt u verdere informatie vinden betreffend uw aankopen.

Voor vragen kunt u mailen met klantenservice@droginet.nl

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder