Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Nuby Warmtegevoelige lepel met zachte rand 3+ maanden (2st)

2st
Adviesprijs € 4.99 € 3.98
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De warmtegevoelige lepeltjes met zachte rand van NûbyTM zijn de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding. Zo zijn ze niet enkel zacht voor het gehemelte, maar helpen ze jou om te bepalen wanneer de maaltijd van jouw kleintje te warm is.

"Geen twijfel of onzekerheid meer! Wanneer het zachte, warmtegevoelige lepeltje van NûbyTM verkleurt, zie je in een oogopslag of de maaltijd van jouw kleintje warmer is dan 37°C, wat te warm is om zomaar te beginnen voeden.   
 
De iets diepere lepelschep is uiterst handig voor de meer lopende vaste voeding. Zo valt het papje na het opscheppen minder snel van de lepel. De Easy GripTM antislip handgreep ligt dan weer comfortabel in de hand van elke ouder.
Dit maakt het lepeltje de perfecte hulp bij het geven van vaste voeding.
 
Het zachte materiaal waarvan de rand van de lepel gemaakt is, beschermt het gevoelige tandvlees van jouw kleine spruit.  

De warmtegevoelige lepeltjes zijn per 2 verpakt, beschikbaar in 3 verschillende kleuren en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Gebruik
Lees aandachtig de bijsluiter

"Deze lepeltjes zijn geschikt om te gebruiken bij kinderen vanaf 3 maanden. Het is niet de bedoeling dat ze deze lepeltjes zelf hanteren. Het spreekt voor zich
dat deze lepeltjes enkel gebruikt worden tijdens het eten. Niet ervoor of erna als bijtspeeltje.

Het zou kunnen dat de lepeltjes verkleuren door bepaalde voeding, zoals wortelen, tomatensaus en zoete aardappelen. Dit komt door sterke kleurstoffen (bvb. caroteen) in de voeding en heeft geen invloed op de werking van het lepeltje. Dit is niet schadelijk en geeft geen smaak of geur af."

Overige informatie over dit product

Merk
Nuby
SKU
858803
EAN
5414959009338
Inhoud
2st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95