Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

New Nordic Ear tone (30tb)

30tb
Adviesprijs € 29.95 € 28.74
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Gehoor

Ear Tone is een uniek tablet dat een ieder ondersteunt in het behoud van normaal horen¹. Horen is het vermogen om geluid waar te nemen via trillingen in het oor. Deze trillingen worden met zenuwprikkels verstuurd naar de hersenen. Als het gehoor om wat voor reden dan ook achteruit gaat, kan dit vervelend zijn voor jezelf en je omgeving.

De natuurlijke samenstelling van Ear Tone ondersteunt met slechts 1 tablet per dag in het behoud van normaal horen¹. Het toegevoegde mineraal magnesium draagt bij aan een goede elektrolytenbalans. Deze balans ondersteunt het prikkeloverzicht binnen het zenuwstelsel, zo ook in het oor. Ear Tone is verder aangevuld met Franse maritieme Pijnboomschors, dat rijk is aan de antioxidante stoffen proanthocyanidinen (OPC). Daarnaast draagt ginkgo biloba¹ in Ear Tone bij aan het behoud van een normaal gehoor.

De producten van New Nordic hebben als doel het stimuleren van de eigen lichaamsfuncties.

Ginkgo Biloba

De ginkgo is een unieke boom met geen levende soortgenoten. De boom komt oorspronkelijk uit China, waar enkele bomen die aan tempels geplaatst werden al meer dan 1500 jaar oud zijn. De bladeren van de

ginkgo biloba, die in deze tabletten gebruikt worden, zijn geselecteerd, gedroogd en onttrokken zodat

de gewenste kruidensubstanties behouden worden. Dit garandeert een constante hoge kwaliteit.

Ginkgo biloba extract (Ginkgo biloba L.)
gestandaardiseerd op 24% ginkgo flavonoglycosiden
80 mg
Franse maritieme pijnboomschors (Pinus pinaster)
gestandaardiseerd op 40% proanthocyanidinen
125 mg
Magnesium 320 mg 85

*RI: Referentie-inname

Gebruik
1 tablet per dag met een glas water en bij een maaltijd. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl. Houd u aan de (aanbevolen) dagelijkse dosering. Waarschuwing: niet gebruiken bij zwangerschap of tijdens borstvoeding. Let op: niet geschikt voor kinderen jonger dan 11 jaar. Het product niet gebruiken als de blisterverpakking (binnenfolie) kapot is of als ermee geknoeid is. Buiten bereik van kinderen houden.

Overige informatie over dit product

Merk
New Nordic
SKU
836920
EAN
5021807316069
Inhoud
30tb

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95