Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Jacare Na de prik steek & beet gel (75ml)

75ml
€ 7.95
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Jacare Na de Prik, Steek, Beet Gel


Deze gel is geschikt voor de verzorging van de huid bij insectenbeten. Na de beet de gel in een dun laagje meerdere keren per dag aanbrengen en in laten trekken. Ook geschikt voor verzorging bij kwallenbeten en na contact met brandnetels.

Muggen, vlooien, wespen, dazen, horzels, bijen, mieren, teken en steekvliegen zijn insecten die bijten of steken. Een vervelende insectenbeet zorgt vooral voor jeuk. Dat is een reactie van ons lichaam op de plaats van de beet. Vooral niet krabben helpt om te voorkomen dat de jeuk niet erger wordt en de bult groter. De na de prik, steek, beet gel werkt snel en verzachtend bij de rode en geprikkelde huid.


Ingredients :
Aqua, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Laureth-9, Phenoxyethanol, Aminomethyl, Propanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Sodium Phytate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Ascorbyl Palmitate.


Overige informatie over dit product

Merk
Jacare
SKU
942305
EAN
8720256567059
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95