Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

HG Toilet renovatie reiniging kit (500ml)

500ml
Adviesprijs € 12.28 € 11.06
10% korting

Productomschrijving

De glazuurlaag van toiletpot wordt poreuzer, naarmate deze ouder wordt. Hierdoor houdt de toiletpot makkelijker aanslag, zoals kalk of urinesteen, vast en vermengt zich dan met andere vervuiling. Deze veelal zeer hardnekkige aanslag doet zich niet alleen voor in het zichtbare gedeelte van de toiletpot, zoals de hals, maar ook onzichtbaar onder de rand. Met name de aanslag onder de rand van de toiletpot zorgt er voor dat het toilet nooit echt hygiënisch schoon is en dat er een muffe geur in de toiletruimte blijft hangen. Bovendien beïnvloedt een aanslag onder de rand de goede spoelwerking van het toilet negatief.

Met de HG "toilet renovatie kit" kan dergelijke zware aanslag eindelijk effectief worden verwijderd. De inhoud van deze HG "toilet renovatie kit" bestaat uit de volgende producten:
• 1 fles HG "toilet renovatie reiniger", een super krachtige reiniger, speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van de meest zware aanslag in de toiletpot
• 1 handzame HG schrobber, voor het gemakkelijk schrobben van de binnenzijde van de toiletpot, het schrobben onder de rand van het toilet en in de hals
• 1 absoluut niet krassende, maar wel zeer effectieve, HG  schrobpad, voor de verwijdering van de meest hardnekkige aanslag

Ingredienten
niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen 5-15%,
amfotere oppervlakteactieve stoffen < 5%

Gebruik
De speciaal hiervoor ontwikkelde formule van HG "toilet renovatie reiniger" hecht zich maximaal aan het oppervlak van de toiletpot en zorgt, in combinatie met de schrobber en bijbehorende (absoluut niet krassende, maar wel zeer effectieve) schrobpad, voor een effectieve verwijdering van alle zware aanslag. Na gebruik is de toiletpot weer echt hygiënisch schoon, optimaal fris en krijgt zo weer een tweede leven
 

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstige brandwonden en oogletsel.
• Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Draag beschermende handschoenen en oogbescherming.
• NA INSLIKKEN: de mond spoelen. GEEN braken opwekken.
• BIJ CONTACT MET DE HUID (of het haar): vertonreinigde kleding onmiddellijk uittrekken. Huid met water afspoelen [of afdouchen].
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Overige informatie over dit product

Merk
Hg
SKU
826884
EAN
08711577106300
Inhoud
500ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95