Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Garnier Loving blends haarmasker cacao (250ml)

250ml
€ 6.49
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Garnier Loving blends haarmasker cacao

Hét haarmasker zonder inwerktijd 

- Voor onhandelbaar, pluizig haar.

Van 98% natuurlijke oorsprong
Naast je conditioner en shampoo, ben je soms op zoek naar extra verzorging. Wat je niet wil, is je haar verzwaren. Loving Blends komt met een perfecte oplossing: the Milk Masks. Deze haarmaskers van 98% natuurlijke oorsprong geven jouw haar de verzorging die het nodig heeft, maar houden het licht en luchtig. 

Loving Blends Milk Mask met Cacao
Loving Blends Milk Mask Cacao bevat biologische amandelmelk uit Spanje, bekend om zijn hydraterende eigenschappen. Ook is haarmasker verrijkt met cacaoboter extract van bonen uit Afrika, bekend om zijn gladmakende eigenschappen.

Herstellende honing, verzachtende cacao, of voedende amandel?
Milk Masks zijn beschikbaar in drie varianten. Herstellende Honing, voor beschadigd of breekbaar haar, geeft je intense versterking. Voedende Amandel, voor normaal tot lichtdroog haar, hydrateert je haar van de aanzet tot in de punten. Ten slotte is er Verzachtende Cacao voor intense voeding en verzachting van onhandelbaar of pluizig haar.

 

Overige informatie over dit product

Merk
Garnier
SKU
230195
EAN
3600542236904
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95