Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dr. Original Pilsplijter (1st)

1st
€ 2.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

De Dr. Original Pilsplijter is een handig apparaat om pillen en tabletten van alle formaten te splijten of te vergrijzen zodat de inname vergemakkelijkt wordt.

Dankzij het handige gebruik van de pilsplijter kunt u een perfect afgemeten dosering nemen en blijft de verspilling van medicijnen minimaal. Geschikt voor senioren en ziekenhuismedewerkers. Kan ook gebruikt worden voor dierenmedicatie. Makkelijk schoon te maken.

Gebruik
Schoonmaken
Maak de pilsplijter schoon met kraanwater en zeep, en spoel af met kraanwater. Laat de pilsplijter uitlekken / opdrogen alvorens deze op te bergen.

Bewaren
Bewaar de pilsplijter in een frisse en droge omgeving, weg van warmtebronnen die de pilsplijter kunnen beschadigen. Leg geen zware voorwerpen op de pilsplijter die schade kunnen veroorzaken. In het geval dat de pilsplijter scheuren of barsten vertoont, vervang deze dan door een nieuw exemplaar.

Geschikt voor senioren en ziekenhuismedewerkers. Kan ook gebruikt worden voor dierenmedicatie.

Fabrikant
OTC Medical BV
St. Canisiussingel 28
6511 TJ Nijmegen

Overige informatie over dit product

Merk
Dr. Original
SKU
911713
EAN
8718627801079
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95