Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dr Brown's Options+ startpakket breed (1st)

1st
Adviesprijs € 41.49 € 39.98
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Een complete set Dr. Brown's Options+ Anti-colic Bottles. Deze bredehalsflessen hebben een innovatieve borstvorimige speen. Het vergemakkelijkt de overgang van borst naar fles en vice versa. Op deze manier wordt voeden een plezierige ervaring, zowel voor jou als voor je kindje. De zachte siliconen speen is special ontworpen om eenzelfde gelijkmatige natuurlijke doorstroming te bieden als bij borstvoeding. Het anti-koliek ventielsysteem van Dr. Brown’s draagt bij aan het behoud van voedingsstoffen, wat zorgt voor een betere spijsvertering en zodoende voor een betere nachtrust. De combinatie van fles, speen en ventielsysteem zorgt voor comfortabel voeden.Wanneer je baby een meer ontwikkeld drinkpatroon krijgt, kun je het ventielsysteem verwijderen. Het voeden is dan vergelijkbaar met de meeste flessen die ontluchten via de speen. Dit startpakket bevat drie brede halsflessen (1x 150 ml, 2x 270 ml) 3x fase 1 speen, 2x fase 2 speen, 2x fase 3 speen en 2x reinigingsborsteltje.

Overige informatie over dit product

Merk
Dr Brown's
SKU
912971
EAN
72239318287
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95