Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dove Shower men extra fresh (250ml)

250ml
€ 4.49
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Persoonlijk advieslijn

Productomschrijving

Dove Men+Care Extra Fresh douchegel kalmeert en revitaliseert de huid voor een langdurige frisheid.
• Dove Men+Care Extra Fresh douchegel, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid
• Extra Fresh douchegel is geschikt voor lichaam en gezicht
• Hydraterende showergel voor een gezond uitziende en beschermde huid
• De Extra Fresh douchegel heeft een frisse, energieke geur
• Voor een verfrissend schone en prettig aanvoelende huid na het douchen
• Voor de effectieve huidverzorging die je van Dove Men+Care gewend bent
Dove Men+Care Extra Fresh douchegel is een hydraterende showergel met MicroMoisture technologie en helpt de huid te voeden en gezond te houden, zodat deze beschermd is tegen uitdroging en irritatie. De werkzame formule zorgt voor extra verfrissing en een comfortabel aanvoelende huid.
Dove Men+Care douchegel met MicroMoisture technologie is speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid en helpt om de huid te hydrateren, sterk te maken en gezond te houden. De MicroMoisture technologie wordt geactiveerd als de gel gaat schuimen. De hypoallergene formule helpt om het natuurlijke vochtpeil in je huid vast te houden en laat de huid opgefrist en in balans aanvoelen. Bovendien is het schuim gemakkelijk af te spoelen. Na het douchen voelt en ruikt je huid heerlijk fris. Dove Men+Care Extra Fresh douchegel bevat menthol voor verkoelende verfrissing en het schuim reinigt en verfrist de huid.
Gebruiksaanwijzing: maak onder de douche je hele lichaam en gezicht nat en knijp zoveel Dove Men+Care Extra Fresh douchegel op je hand dat die voor de helft bedekt is. Wrijf in je handen om de gel een beetje te laten schuimen en wrijf het over je lichaam en gezicht. Goed afspoelen.
Probeer Dove Men+Care Extra Fresh hydraterende douchegel voor een verfrissende douche en een gezond uitziende, sterke huid. Dat is de zachte en effectieve huidverzorging die je van Dove Men+Care gewend bent. Je huid voelt schoon, zacht en verzorgd aan, al na één keer douchen.

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
911853
EAN
8717644598849
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95