Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Dove Shampoo intens repair (250ml)

250ml
Adviesprijs € 3.88 € 3.11
20% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

  • Zorgt voor glanzende lokken.
  • Voed het haar intens.
  • Herstelt het haar op celniveau.
  • Versterkt het haar.
  • Ontwikkeld met Keratin Fibres Actives.
  • Geniet van vrijvallende lokken.

Ingredienten : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidoppropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Dimethiconol, Parfum, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Carbomer, Gluconolactone, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, TEA-Sulfate, Cocamide, MEA, Sodium Sulfate, Mica, Trehalose, Disodium EDTA, PEG-45M, Phenoxyethanol, Silica, PPG-9, Sodium, Hydroxide, Benzyl Alcohol, Citronellol, Hexyl, Cinnamal, Lomonene, Linalool, CI-77891.


Dove is er voor alle vrouwen. En Dove wil dat alle vrouwen, van jong tot oud, zich zelfverzekerd voelen. Er zijn bepaalde situaties in het leven vrouwen zich onzeker kunnen voelen. Bijvoorbeeld als hun haar niet goed zit. En dat kunnen de mensen van Dove zich helemaal inbeelden. Daarom brengt Dove hier verandering in. Voelt jouw haar broos aan en ziet het er dof uit? Dan is de Intense Repair Shampoo van Dove iets voor jou! Het is ontwikkeld met Keratin Fibres Actives. Deze keratine werkt aan het haar om de proteïnen te herstellen. Het haar wordt met deze shampoo op celniveau herstelt. Deze shampoo zorgt naast glanzende lokken ook voor prachtig vrijvallende lokken. Jouw kapsel steelt de show met deze Intense Repair Shampoo. Het haar voelt zacht aan. Deze shampoo voedt het haar op een intense manier en versterkt het haar vanuit de wortel zoals geen een andere shampoo dat doet. Intense Repair Shampoo is onderdeel van Dove Nutritive Solutions. De geur van de shampoo is zacht en de hele dag tot diep in het har te ruiken. Nadat je deze intense shampoo hebt gebruikt wil je nog veel meer producten van Dove. Speciaal daarvoor heeft Dove een hele serie voor het haar ontwikkeld: Dove Intense Repair. Onze producten worden gebruikt door vrouwen die weten dat schoonheid niet alleen wordt bepaald door de buitenkant, maar ook van binnenuit komt. En om al die verschillende schoonheden goed uit te laten komen heeft Dove een groot assortiment aan producten voor persoonlijke verzorging die mild zijn voor huid en haar.


Het merk Dove kent een lange geschiedenis. In 1957 begonnen we met de productie van zeep met een ¼ hydraterende crème die speciaal bedoeld was voor de droge en gevoelige huid. De helft van de vrouwen heeft namelijk een droge huid die speciale verzorging nodig heeft. Dove onderscheidde zich hiermee toen al van de andere merken.


Door de jaren heen zijn we, in nauwe samenwerking met de medische wetenschap, verder gegaan met het ontwikkelen van de beste producten op het gebied van persoonlijke verzorging.


Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
835398
EAN
08718114613994
EAN 2
8718114561981
EAN 3
8718114621371
Inhoud
250ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95