Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Derma Eco Baby shampoo & lichaam (150ml)

150ml
€ 4.99
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Derma Eco Baby Shampoo & Lichaam is een zachte, milieuvriendelijke, licht schuimende zeep, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en hoofdhuid van baby’s en kinderen. Deze geeft de babyhuid de nodige hydratatie en voeding en voorkomt uitdroging. Derma Eco Baby Shampoo & Lichaam is gemaakt van zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten, waaronder voedzame aloë vera. Deze bevat geen parfum, parabenen of kleurstoffen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties.

Ingredienten
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Glycerin**, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate

De zeep bevat geen kleurstoffen en parabenen en minimaliseert daardoor het risico op allergieën en overgevoelige reacties

Gebruik
Doe een beetje zeep in het badwater of in het haar en masseer het in. Goed uitspoelen na gebruik! Het product kan door de hele familie gebruikt worden.
 

Overige informatie over dit product

Merk
Derma Eco
SKU
838371
EAN
5709954019667
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95