Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!

Dampo Inhalatiebalsem roller (75ml)

75ml
€ 8.29

Productomschrijving

Inhalatiebalsem roller

Dampo inhalatiebalsem helpt om vrijer te ademen. Na het aanbrengen van de balsem met de door Dampo speciaal geselecteerde natuurlijke kruiden en oliën, zorgt lichaamswarmte ervoor dat de dampen vrijkomen. Het inhaleren van die dampen wordt als verlichtend ervaren en daardoor wordt het makkelijker om vrijer te ademen.

Menthol en Eucalyptusolie geven een verfrissend gevoel. Tijm staat bekend om de verzachtende invloed van de luchtwegen waardoor je weer vrijer kan ademhalen. Lavendel helpt ontspannen.

* verlicht de luchtwegen
* vrijer ademen
* makkelijk aan te brengen
* vanaf 3 jaar

Samenstelling

Eucalyptus bladolie, Thijm, Lavendel.

Gebruiksaanwijzing

Verwijder de dop van de tube voor gebruik. Wrijf de roller met de balsem over je borst, rug, of andere plekken op je lichaam waar je de inhalatiebalsem wil aanbrengen. Vermijd hierbij het gebied rond je ogen en in directe omgeving van neus en mond. Vermijd contact met kleding om vlekken te voorkomen. Gebruik een hoeveelheid ongeveer gelijk aan 1 theelepel en voor kleine kinderen de helft. Na gebruik dop terugplaatsen. Maximaal 3 keer per dag aanbrengen.

Verlichting van de Luchtwegen

De luchtwegen zijn belangrijke organen in je lichaam. Gezonde luchtwegen zorgen ervoor dat je goed kan ademhalen. De keel, slijmvliezen en luchtwegen hebben daarmee een zware taak. Het kan dan wenselijk zijn de luchtwegen te verlichten.

Bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaar beneden 25 °C.

Dampo Inhalatiebalsem Roller verlicht de luchtwegen. Na het aanbrengen van de balsem zorgt de lichaamswarmte ervoor dat de dampen uit de natuurlijke kruiden en oliën vrijkomen. Het inhaleren van deze dampen wordt als verlichtend ervaren en daardoor is het makkelijk om vrijer te ademen. Menthol en Eucalyptusolie geven een verfrissend gevoel. Tijm staat bekend om de verzachtende invloed op de luchtwegen, waardoor je weer vrijer kunt ademhalen. Lavendel helpt ontspannen. De inhalatiebalsem in knijptube met handige roller, waardoor aanbrengen heel makkelijk wordt. Dankzij het aanbrengen van de balsem met de roller, komt het alleen op dat gedeelte van je lichaam waar je het wilt hebben en houd je schone handen.

De voordelen van Dampo :

  • Geeft verlichting op de luchtwegen
  • Om vrijer te ademen
  • Heel makkelijk aan te brengen
  • Verzachtende invloed op de luchtwegen
  • Behoud van schone handen

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de dop voor gebruik. Wrijf de roller met de balsem over je borst of rug. Vermijd contact met kleding om vlekken te voorkomen. Gebruik een hoeveelheid ongeveer gelijk aan 1 theelepel en voor kleine kinderen de helft. Na gebruik dop terugplaatsen. Maximaal 3 keer per dag aanbrengen. Waarschuwingen: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Raadpleeg uw arts voor gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding. Vermijd met aanbrengen altijd het gebied rond je ogen en de directe omgeving van neus en mond. Niet voor inwendig gebruik.

Overige informatie over dit product

Merk
Dampo
SKU
229595
EAN
08713304954161
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95