Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Cattier Tandpasta whitening gevoelige tanden (75ml)

75ml
Adviesprijs € 7.49 € 5.74
23% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving


 



Met natuurlijk souak extract



Eigenschappen



Deze whitening tandpasta voor een frisse adem biedt een volledige dagelijkse verzorging voor witte en gezonde tanden. Door de proteolytische werking wordt de verwijdering van tandsteen en tandplak bevorderd. De zachte en effectieve bestanddelen zijn zorgvuldig geselecteerd. De formule is rijk aan fluoride.



Gebruik



Poets, na elke maaltijd, gedurende 3 minuten zacht de tanden tot aan het tandvlees. Breng voor een frisse adem, voor het spoelen van de mond, nog een kleine hoeveelheid tandpasta aan op de tandenborstel en poets voorzichtig de tong. Bevat natriummonofluorfosfaat en munt.



Werking



Maakt de tanden witter en helpt om tandplak en tandsteen te verwijderen door de proteolytische werking. Hierbij bestrijden twee enzymen de tandplak door peptide-bindingen, die proteïnen met elkaar verbinden, te vernietigen.



Herstelt en versterkt het tandvlees door de samentrekkende en stimulerende eigenschappen van het natuurlijke souak extract. Souak wordt gemaakt uit schaafsel van de walnootbast.



Reinigt de tanden voorzichtig met polijstmiddel, waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke beschermlaag

Overige informatie over dit product

Merk
Cattier
SKU
852534
EAN
3283950911108
EAN 2
3283950913966
Inhoud
75ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95