Skip to content
Natuurlijk winkelen, wel zo gezond!
Webshop keurmerk

Bulldog Original aftershave balsem (100ml)

100ml
€ 7.73
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Deze niet-plakkerige aftershave balsem die niet plakkerig aanvoelt bevat aloë vera, camelina olie en groene thee. Het is speciaal ontwikkeld om de huid zacht, gekalmeerd en gehydrateerd te laten aanvoelen.


Aloë vera staat bekend om zijn hydraterende en kalmerende eigenschappen waardoor het een fijn ingrediënt is voor mannen gezichtsverzorging voor na het scheren. Onze Aloë vera is afkomstig van een Guatemalteekse gemeenschaps project, waarbij werknemers meer dan het gemiddelde betaald krijgen.


Camelina olie wordt uit de goudkleurige zaden geperst van de camelina plant. Onze planten groeien en zijn geoogst en gedroogd in het Verenigd Koninkrijk. Camelina olie is rijk aan omega 3-vetzuren, wat deze olie de hydraterende eigenschappen geeft.


Groene thee staat bekend om het rijk aan antioxidanten zijn. Het bevat fytochemicaliën zoals polyfenolen, waarvan bekend is dat het helpt in strijd tegen vrij radicalen.


Breng aan op het gezicht na het scheren.


Alle Bulldog producten zijn speciaal gemaakt voor mannen en bevatten natuurlijke ingrediënten. Wees trouw aan je huid. Onze producten bevatten nooit kunstmatige kleurstoffen, synthetische geuren of dierlijke ingrediënten.


Overige informatie over dit product

Merk
Bulldog
SKU
960034
EAN
5060144641977
Inhoud
100ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95