Skip to content

Bloem Cholenium (100ca)

100ca
Adviesprijs € 25.63 € 19.19
25% korting

Productomschrijving

Cholenium bevat een keur aan plantaardige extracten. Duizendguldenkruid helpt de spijsvertering te ondersteunen en Klimop ondersteunt de reinigende werking van de lever.

Kilmop: Ondersteunt de reinigende werking van de lever
Duizendguldenkruid: Helpt de spijsvertering te ondersteunen

Ingredienten: Droogextracten van kruiden, verstevigingsmiddel(cellulose). Dit product bevat uitsluitend plantaardige grondstoffen, dus ook geschikt voor vegetariers.

Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules
Kruidenextracten : (Gestandaardiseerd op basis van 10:1)
Zuurbes-bast (Berberis vulgaris) 348 mg
Bitterhout (Quassia amara) 348 mg
Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea) 198 mg
Heermoes-kruid (Equisetum arvense) 198 mg
Klimop-bladeren (Hedera helix) 198 mg
Paardenbloem-wortel (Taraxacum officinale) 198 mg
Stinkende gouwe-kruid (Chelidonium majus) 15 mg
Dagdosering: 3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen.bruik met medicijnen altijd uw huisarts. Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Land van herkomst: Nederland. Bewaring en houdbaarheid Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.
Voedingswaarde Per 100 g:
kcal 35
kJoule 147
Vetten 0 g
verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 0,26 g
suikers 0 g
Vezels 17,8 g
Eiwitten 0 g
Zout 0 g
Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatie­gebruik met medicijnen altijd uw ­huisarts. Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Land van herkomst: Nederland. Bewaring en houdbaarheid Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Overige informatie over dit product

Merk
Bloem
SKU
557032
EAN
08713549005499
Inhoud
100ca

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel uw vragen via drogist@droginet.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor u klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95